16 Ocak 2014 Perşembe

Hmmm! Turkmax Gurme Tam Gözlerimize Layık Kanal..

Turkmax Gurme dünyaca ünlü Türk şefleriyle Türkiye’nin bir numaralı yemek kanalı olacak
Digiturk 21. Kanalda yayın yapan Turkmax, 3 Şubat’tan itibaren “Turkmax Gurme” adıyla Türkiye’nin en iyi şeflerini, yerel ve dünya  mutfağının birbirinden ilginç lezzetlerini izleyicilerle buluşturacak. Arda Türkmen’den Kürşat Başar’a, Sedef İybar’dan Maria Ekmekçioğlu’na kadar birçok lezzet ustası, Turkmax Gurme ekranında olacak.

İzleyicilerin ilgi alanlarına özgü yeni kanallarla içerik çeşitliliğini ve gücünü sürekli geliştiren Digiturk 2014’te üyelerine yeni bir kanal daha sunuyor. Yeni dönemde, tümüyle bir yemek kültürü kanalı olarak yayın yapacak olan Turkmax Gurme, Türkiye’nin en iyi şefleriyle, yerel lezzetlerden dünya mutfağının farklı tatlarına uzanan geniş bir içerikle, aralıksız devam edecek bir yemek ve aşçılık şöleni sunacak.

Turkmax Gurme’de mutfak ve yemek kültürü alanında tanınmış uzmanların ve sevilen yüzlerin sunumuyla ekrana gelecek programlarla, izleyiciler, 7 gün 24 saat canlı ve keyifli bir içerik bulma imkanına sahip olacak. 3 Şubat 2014 tarihinden itibaren yayında olacak Turkmax Gurme’de,  The Dr. Oz Show, Sedef’le Doğal Lezzetler, Arda Türkmen gibi sevilen programlarının yanı sıra, Maria Ekmekçioğlu, Kürşat Başar, Nilay Örnek, Anıl İlter, Jess Molho,  Eyüp Kemal Sevinç gibi alanında uzman isimlerin sunduğu yeni programlar da izleyici karşısında olacak.
Turkmax Gurme ile ilgili bir açıklama yapan Turkmax Gurme Genel Müdürü Petek Kardaş, Digiturk’ün ilgi alanlarına yönelik özel içerik sunma stratejisi doğrultusunda yeni bir kanalı Turkmax Gurme adıyla hayata geçirdiklerini belirtti. Turkmax Gurme’nin yeni bir tematik kanal olduğunun altını çizen Kardaş,  “Turkmax Gurme ile yemek kültürü ve mutfak sanatlarına ilgi duyan izleyicilere hitap eden yepyeni ve özel bir kanal sunuyoruz. İzleyicilerin farklı ilgi alanlarına hitap eden özel temalı kanallar üretme stratejimizin bir adımı olarak bu yeni kanalı hayata geçirdik. Türk insanı farklı tatlara ve aşçılığa son derece düşkün. Her yaş grubundan hem kadın hem de erkek izleyicilerin, ilginç tariflere ve pişirme yöntemlerine ciddi şekilde ilgi gösterdiği ve bu tür içerikleri merakla takip ettiği bir dönemdeyiz. Bu çerçevede Türkiye’nin en çok sevilen ve izlenen aşçılarını bu yeni kanalımızda bir araya getirdik.  İzleyicilerimiz Turkmax Gurme’de, Türkiye’nin alanında dünya çapında şöhrete kavuşmuş sevilen şeflerinin sunumuyla,  keyif alacakları bir içerik bulabilecek” dedi.

Turkmax Gurme 3 Şubat’tan itibaren Digiturk 21. Kanalda yayında olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder